Bemutatkozás

Mateksprint tanulóklub
Gödöllő

Tanuljunk
együtt a sikereidért!

Egy tanulóklub, mely érted van, hogy könnyebben menjen a mindennapi tanulás és leckeírás, magabiztosabb legyél a matekban és sikeres vizsgákat tehess. 

Neked is ismerősek ezek a mondatok?


Holnap témazárót írunk, semmit se tudok!

Nincs kedvem, nem szeretem, sosem fog menni!


Nagyon unom, felesleges!


Nem értek egy szót se, ez online volt!


Nem tudok figyelni, mert zaj van!


Hirtelen jött a doga, nem szólt senki!


Sietni kell az anyaggal, gyorsan haladunk!


Fáradt vagyok már a 6. órában!

Köszöntelek a honlapomon!

Baricza Tímea vagyok, a Mateksprint alapítója, 20 éve matek tanár. 5-12. évfolyamokat tanítok az alapoktól az érettségi vizsgáig. Felzárkóztatást, tehetséggondozást, felvételire, érettségire felkészítést végzek. Pedagógusként több száz diák tanulmányi fejlődését követhettem végig az iskolákban, magántanárként pedig intézményen kívül.

Ez idő alatt a szakmai tapasztalatok és emberi természetem mélyebb megismerése kapcsán megtanultam, hogyan adhatom át jól a matekos tudást, hogy az a gyerekek fejében megmaradjon.

A cél mindig az az eredmény, amit a diák kitűz maga elé. Ezért nem egyforma tudásra és felkészültségre van szükség.

Az iskolán kívüli közös munka a diákokkal minden esetben jobb eredményeket és sikereket hozott. A Mateksprint tanulóklub létrehozásával segítséget nyújtok azoknak a diákoknak, akik az iskolai tanulást szeretnék kiegészíteni hatékony foglalkozásokkal akár egyénileg, akár csoportban.

Így tanulok a diákokkal:

Megfogalmazzuk, hogy miért tanulunk, miért kell a jobb jegy. Fontos a célt sokszor felidézni, a motiváció alapját jelenti.

Figyelemmel vagyok a gyerekek problémái és örömei iránt. Hamar kiderül, hogy mit csinálnak jól. Mindig fel lehet tenni olyan kérdést, amire tudják a választ. Erre építünk, így megvan a kezdeti sikerélmény.

A diákoknál ugyanazt az eredményt különböző tempóban érhetjük el. Van akinek elegendő pár óra, de van akinek több gyakorlás szükséges egy-egy anyagrészhez.

A vizsgákra a jelen oktatási rendszer által kiadott követelmények alapján készülünk fel.

Arra törekszem, hogy aki kevesebb sikert ért el eddig a matekban, önbizalmat szerezhessen.

A szülőt ebben partnernek tekintem, az eredményekről, haladásról tájékoztatást adok.

 

KÖZÖSSÉGI MÉDIA